Ochrana osobních údajů

Před potvrzením souhlasu se zpracováním osobních údajů, nebo odesláním poptávky přes poptávkový formulář se prosím seznamte se způsobem ochrany vašich osobních údajů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

⦁ Tímto uděluji souhlas společnosti OK-PODLAHY Zdeněk Šúrek, se sídlem v Podbořanech 441 01, na Barborce 1007 IČ: 699 17 311. (dále jen „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

⦁ jméno a příjmení
⦁ název společnosti
⦁ e-mail
⦁ telefonní číslo
⦁ místo realizace zakázky

⦁ Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail a místo realizace zakázky je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vyřízení vaší poptávky, či dotazu. Tyto údaje budou správcem zpracovány po dobu jednoho roku.

⦁ S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu: surek.zdenek@okpodlahy.cz

⦁ Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení máte právo:
⦁ vzít souhlas kdykoliv zpět,
⦁ požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
⦁ vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
⦁ požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
⦁ na přenositelnost údajů,
⦁ podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Tento dokument byl upraven z volně dostupného vzoru.